Over Totally Bananas
Over ons : Totally Bananas is opgericht door Jyoti Khullar  en is gevestigd in het mooie stadje Medemblik in Westfriesland,  Noord-Holland.
Door  haar liefde voor en vele jaren ervaring in de retail heeft Jyoti besloten haar eigen bedrijf te starten; "Totally Bananas"...... een naam die u niet gauw vergeet. Omdat wij hopen dat je u  er  "helemaal idolaat"  van wordt, als u ziet wat wij allemaal te bieden hebben.!
Wij hebben een sortering artikelen  gemaakt, met u in gedachten; met de hand vervaardigde bedtextiel met bijpassende accessoires, die rust en vrede in uw meest intieme leefruimte zullen brengen. Stelt u zich voor....s`morgens opstaan en om je heen kijken naar al het moois dat u omringt !  Precies deze momenten zullen u elke dag blij maken en de dag goed doen starten !
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Wij hebben "Totally Bananas"bedacht met u als middelpunt.
Elk artikel is met de hand vervaardigd van de allerfijnste kwaliteit van materialen.
Wij hebben persoonlijk de vaklui bezocht, die individueel elk stuk maakten, waarvoor soms 3 tot 4 maanden handwerk nodig waren.
Ook kunnen wij  u aanbieden een sortering linnengoed, keramiek, geurolie, handgemaakte agenda`s, etc...... bovendien concurrerend geprijsd, waardoor wij hopen, dat u totally bananas van ons wordt.